Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Antalyaspor sahasında Bursaspor’u ağırladı. Bursaspor Antalyaspor karşısında sahadan 3-0'lık skorla yenik ayrıldı. Bursaspor adım adım Avrupa hayalinden uzaklaştı.
Antalyaspor ve Bursasporlu futbolcular maç öncesi sahaya 'Milletimizin başı sağ olsun' yazılı tişörtlerle çıktı. Ardından Ankara’daki patlamada ölenler ve Antalyaspor’un vefat eden eski futbolcusu Mehmet Özkul için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmayı yaklaşık 500 yeşil-beyazlı taraftar izledi.
Yeşil beyazlılar, üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapayarak Avrupa seslerini daha gür bir şekilde dinlendirmek istedi ama bu amacına ulaşamadı. Antalya Stadyumu'nda mücadeleyi Ali Palabıyık yönetti.
Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Şamil Çinaz, Aziz Eraltay, Cristobal Jorquera, Jem Karacan, Pablo Batalla, Deniz Yılmaz, Balazs Dzsudzsak, Tomas Necid Antalyaspor:Rais M'Bolhi, Ondrej Celustka, Diego Angelo, Ramon Motta, Yekta Kurtuluş, Jean Makoun, Zeki Yıldırım, M'Billa Etame, Serdar Özkan, Samuel Eto'o
CEZALI DURUMA DÜŞENLER Karşılaşmanın henüz 20. dakikasında sakatlığı nedeniyle oyun dışında kalan Erdem Özgenç sakatlar kervanına katılırken, Stoch ve Jem Karacan da kart cezalısı durumuna düştü. Oyuna 76. dakikada dahil olan ve sarı kart gören Stoch ile karşılaşmanın son dakikalarında Serdar'ı düşürürek penaltıya neden olan Jem Karacan da kırmızı kartla oyun dışında kalırken, cezalı duruma düşün 2 oyuncu Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.
HAMZAOĞLU: ÜZGÜNÜZ Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın ardından şu açıklamayı yaptı: "Öncelikle Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Baştan sona onların üstünlüğü ile geçti. Biz ilk yarıyı gol yemeden bitirmeye çalıştık. Kontrollü oynamaya çalıştık. Çünkü rakip üstün başladı. Erdem’in sakatlığında da biraz benim hatam oldu belki. Biraz da belki benim hatam oldu. Hosogai’yi sokabilirdim fakat orta sahada biraz eksikliğimiz vardı. Oraya belki Şamil’i çıkartıp, Dany’i stopere çekebilirdik ama sahada gelişen olaylardan dolayı düşündüğümüzü uygulayamadık. Üzgünüz. Yapacak bir şey yok ders çıkartıp önümüzdeki maçlara hazırlanacağız.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1938 kez okunmuştur.
|