Potanın Timsahlarından büyük zafer |
7Days EuroCup son 16 turunda temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Sırbistan temsilcisi Partizan Belgrad’ı deplasmanda 103-95 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
Sezon boyunca evinde yenilmeyen Partizan’ı uzatma periyodu sonucunda eleyen ve adını son 8 takım arasına yazdırarak büyük bir başarıya imza atan Potanın Timsahları, çeyrek finalde Slovenya ekibi Cedevita Olimpija Ljubljana ile eşleşti. Karşılaşma Slovenya’da oynanacak ve kazanan takım yarı finale yükselecek.
POTANIN TİMSAHLARI FİNALE NASIL GİDECEK? Tek maçın galibinin bir üst tura yükseleceği maçta, normal sürenin son 14 saniyesine 84-79 geride giren Frutti Extra Bursaspor, Onuralp Bitim’in 10 saniye kala atığı 2, Holland’ın da 7 saniye kala attığı 3 sayılık basketle maçı (84-84) uzatmaya taşıdı.
Uzatma bölümünde rakibine 103-95 üstünlük kurmayı başaran Frutti Extra Bursaspor, Avrupa ekollerinden kupanın favorisi Partizan NIS’i eleyerek, tarihi bir başarı elde etti ve çeyrek finale yükseldi. Yeşil-beyazlılar, bu turda Slovenya temsilcisi Cedevita Olimpija ile karşılaşacak.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 222 kez okunmuştur.
|